Openingsrit

Openingsrit

Ja, zoals men in de volksmond zegt, de kop is eraf en onder een prachtige blauwe hemel de openingsrit kunnen starten, wat wil een T’Huisrijder meer en met een special bezoek, onze Menne met zijne oldie, nen echte HD van in de jaren stillekes, fijn machien.

Onze Rudy, eerst wat terughoudend,wa zou ons Diane hier van zeggen, dan alle moed bij elkaar en JA het was van da, onze Menne ze machien was zo goed als verkocht.

Ni getreuzeld, ni getalmd, hier moet gereden worden en weg waren  wij, langs het Huis van Pater Damiaan ging het richting Booischot, om door te steken naar het land van de potten met drie oren Olen, om via een hoop verschrikkingsheuveltjes in den Hof van Sooi aan te komen.

De Jan met zijn nieuw machien glunderde, laat die heuveltjes maar komen met mijne nieuwe Hoogpooter heb ik daar geen last van. Kleine anekdote alhier, onze kassier slaagde erin om hier ni te betalen, kleine vergeetje dat  snel was opgelost werd. Op richting Lommel, via een soldatenstad bereikten  we juist op tijd, iets na de middag ons cafeetje op de Heide.

Bij vertrek hier een Klein probleempje  met de batterij van onze Daniel en na wat geduw en trekwerk gingen we richting Bolderberg, onze laatste stop van de rit.

Ook mochten we onze Danny verwelkomen, ne nieuwe Goldwinger in ons clubke.

Na een visschotel en Rotselaars Stoofvlees keerden we allen weltevre naar huis met 210 km in onze wielen.

Fijn dat jullie erbij waren, Rudy, Luc, Roger, Eric, Willy, Pierre, Daniëlle, Manu, Jan E, Daniel, Danny, Bert,  Carine, Frieda, Jeanine, Diane en Jan H als RM, en nogmaals een bedankje aan onze Menne voor zijn voorstelling van den echte T’Huisrijder