Opwarmrit

Opwarmrit

Hallo T’Huisrijders,

De fles is ontkurkt, de eerste rit van 2018 is een feit, met negen aan de aftrap.  Onder een grijs grauwe hemel en na een welkomstwoordje van de president en na rijp overleg, ging het richting Le Brabant Wallon, via een Luchtmachtbasis, een oude Witte Herenboederij ging het naar het land van de marcherende Dames. Verbazing alom, ons gekend adres in Namêche is niet meer, ja ons madammeke heeft het stopcontact uit haar Stamineetje getrokken.

Geen probleem, op naar Andenne alwaar we kennis maakte met den Ourse d’Andenne. Van hieruit ging het naar le Mure d’ Huy, met prachtig uitzicht richting Tavier.

Na een  lastige afdaling naar Engis die gepaard ging met een wolkbreuk zakte we af naar Geer, hier hebben we een  nieuwe stopplaats ontdekt, vriendelijke bediening.  Via Heverlee terug huiswaarts om het einde van de Tour de Flandres nog te  kunnen mee te maken

Zie jullie allen zondag voor onze openingsrit met gezellig samenzijn, afspraak 10 u clubhouse

fijn dat jullie erbij waren voor 240 Km motorleute,

Willy, Pierre,Manu, Bert,Rudy, Roger, Eric, Luc en Jan H

RM Jan H